Gelin dolandırıcı çıktı!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir ay önce tanıştığı kızla evlenen Fatih Çakır, evliliğinin ilk günü, düğündeki para ve altınları alan eşi tarafından terk edildi.

Gelin dolandırıcı çıktı!

Kozan’a bağlı Yassıçalı Mahallesi’nde annesi ve 3 kardeşi ile birlikte yaşayan Fatih Çakır, bir süre önce akrabalarının tavsiyesi üzerine tanıştığı Ayşenur M. ile sözlenerek evlilik hazırlığı yapmaya başladı.

Yaklaşık bir ay süren düğün hazırlıklarını tamamlayan Çakır, kıyılan nikahın ardından yakınlarının ve davetlilerin katıldığı düğün töreni ile dünyaevine girdi.

‘AYNI YÖNTEMLE 3 KİŞİYİ DOLANDIRDIKLARINI ÖĞRENDİM’

Evliliklerinin ilk sabahı eşinin kendisi ile tartıştıktan sonra evdeki paraları ve altınları alarak evi terk ettiğini ifade eden Çakır, “Başkalarının tavsiyesi üzerine tanışıp evlendiğim kişi ve ailesi dolandırıcı çıktı. Düğünde takılan altınları ve paraları alarak götürdü. Ben asgari ücretle çalışan bir işçiyim, bana 40 bin TL’ye yakın masraf ettirdiler. Olayın ardından yaptığım araştırmada bunların daha önce de aynı yöntemle 3 kişiyi dolandırdıklarını öğrendim” dedi.

‘GENÇLERİ UYARIYORUM’

Mutlu bir yuva kurmayı hayal ettiğini ve yaşadığı olayın etkisi ile psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Çakır, “Evlenecek gençleri uyarıyorum, nikâh masasına oturmadan önce birbirlerini iyi tanısınlar, benim gibi acele etmesinler” diye tavsiyede bulundu.

Önceden planlanmış bir tezgâhın kurbanı olduğunu belirten Çakır, Kozan Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek şikâyetçi olduğunu, suçluların biran önce yakalanarak adalete teslim edilmelerini istediğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X