Gelişimi sağlayacak çalışmalara destek

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Karacabey Ticaret Borsası (KTB) yönetim kurullarından oluşan heyet Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

Gelişimi sağlayacak çalışmalara destek

AYHAN FİDAN

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve Meclis Başkanı Halit Elbir, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak ve Genel Sekreterler Özgür Carlı ile İbrahim Temel’den oluşan Karacabey heyeti, Vali İzzettin Küçük’e ziyarette bulundu.

Karacabey’in tarımı, sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgilendirmelerde bulunan heyet, Vali İzzettin Küçük’e çalışmalarında her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük de, Karacabey’in Bursa için en önemli ilçelerden biri olduğunu, ilçelerde yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini, Bursa ve ilçelerinin gelişimini sağlayacak tüm çalışmaları destekleyeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X