Geliyor geliyor Hamzaoğlu geliyor

Bursaspor dışında başka bir kulüpten teklif almadığı öğrenilen 45 yaşındaki teknik adamın, yeşil beyazlıların teklifine ‘evet’ demesine kesin gözüyle bakılıyor.

Geliyor geliyor Hamzaoğlu geliyor

Bursaspor’da teknik direktör konusunda arayışlar artık son bulmak üzere. Ertuğrul Sağlam’ın ayrılmasından sonra takımı Ersel Uzgur’a emanet eden bu süreçte Murat Yakın ve Ersun Yanal gibi isimlerle temasa geçen fakat adım atamayan yeşil beyazlılar, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma zemini arıyor. Genç teknik adam ile bir süredir telefonda yapılan görüşmeler sonunda taraflar yüz yüze bir araya gelme kararı aldı. 

TEKLİFE ‘EVET’ DİYECEK

Hamza Hamzaoğlu’nun daha önce programlanmış Almanya seyahatini dün akşam sonlandırdığı ve bugün İstanbul’da yeşil beyazlı yönetimle görüşeceği öğrenildi. Her iki tarafın da anlaşmaya sıcak baktığı bugünkü görüşmede detayları konuştuktan sonra 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı öne sürüldü. Adı Antalyaspor’la da anılan fakat Bursaspor dışında başka bir kulüpten teklif almadığı öğrenilen 45 yaşındaki teknik adamın, yeşil beyazlıların teklifine ‘evet’ demesine kesin gözüyle bakılıyor.

2’SİNİ TİMSAH’TAN ALDI

A Milli Takım’da bir dönem yardımcı antrenör olarak da görev yapan Hamzaoğlu, Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor ve son olarak Galatasaray’da teknik direktör olarak görev yaptı. Sarı kırmızı takımda 1 yılda 3 kupa alma başarısı gösteren genç teknik adam, kısa bir süre önce Galatasaray yönetimi tarafından görevden alınmıştı. Hamza Hamzaoğlu, 1 yılda elde ettiği 3 kupanın 2’sini Bursaspor’u yenerek elde etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X