Gelmek isteyen isteyene!

Bursaspor’un gündeminde yabancı teknik adamlar var fakat İbrahim Üzülmez, Tolunay Kafkas, Bülent Uygun ve Mehmet Özdilek gibi isimler yönetime haber gönderiyor.

Gelmek isteyen isteyene!

Teknik Direktör konusunda bu sezon hata yapmak istemeyen Bursaspor’da Ali Ay yönetiminin önümüzdeki hafta bu işi sonuçlandırması bekleniyor. Azerbaycan Milli Takımının başında olan Hırvat Robert Prosinecki ile uzun süredir temas halinde olan yeşil beyazlılar, alternatif yabancı teknik adamları da gündeminde tutuyor. Bu arada birçok yerli teknik direktörde Bursaspor’a gelebilmek için haber gönderiyor. 

BAŞKAN SICAK BAKMIYOR

En son Gençlerbirliği’nde görev yapan İbrahim Üzülmez ile geçen sezon Akhisar’ı çalıştıran Tolunay Kafkas, Gaziantepspor’un küme düşmesini engelleyemeyen Bülent Uygun ile bir süredir boşta olan Mehmet Özdilek’in menajerler aracılığıyla yeşil beyazlılara görev almak istediklerini ilettikleri belirtildi. Geçen sezon yerli çalıştırıcılardan oldukça sıkıntı yaşayan Başkan Ali Ay’ın bu önerilere sıcak bakmadığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X