Gemlik altyapısında sorunlar çözülüyor

Hamidiye Mahallesi`nin Dereboyu ve Çakaldere Mevkii`nde kalan bölümlerindeki cadde ve tretuvar düzenleme çalışmaları ile yaya kaldırım çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi, önümüzdeki günlerde de asfaltlama çalışmalarına start verecek.

Gemlik altyapısında sorunlar çözülüyor
Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Büyükşehir Belediyesi Yol Hizmetleri Şube Müdürü Nazım Yalçın ile birlikte inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tapu sorununun yanı sıra okul sorununun da büyük ölçüde giderildiği bölgede alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.
 
Dereboyu Mevkii’nin devamında kalan bölgelerde kanalizasyon ve yağmur gideri çalışmalarının da büyük ölçüde tamamlandığını belirten Yılmaz, cadde düzenleme, tretuvar ve yaya kaldırımı çalışmalarının da yeni yıla kadar tamamlanacağını söyledi.
 
Asfaltlama çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağını müjdeleyen Refik Yılmaz, alt yapı ve ulaşım sorununun da kökten çözüleceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X