Gemlik Basketbol transfere başladı

Yeni sezonda da Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Bursa ekibi, iç transferde 1, dış transferde 4 isimle anlaştı.

Gemlik Basketbol transfere başladı

CEMAL KIRGIZ

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Gemlik Basketbol 2018-2019 öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Bursa ekibi, iç transferde skorergrad pozisyonunda oynayan Berkay Kutlu ile tekrar anlaşırken, dış transferde Tahincioğlu Süper Ligi’nde Gaziantep Basketbol forması giyen 1995 doğumlu 2,10 boyundaki Adnan Hepgür, Fenerbahçe altyapısından 2,00 metre boyunda ve 1994 doğumlu Güney Gül, Türkiye Basketbol Ligi takımı Yalova Belediye’den 2,05 boyunda ve 1995 doğumlu Yasin Canberk ve Adanaspor forması giyen 1998 doğumlu, 1,95 boyundaki Burak Türk ile anlaşmaya vardı.

DOĞRU İŞLER YAPACAĞIZ

Mücadeleci bir takım olacaklarını söyleyen Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut “2017-2018 sezonunda rakiplerimize karşı düşük bir bütçe ile mücadele etmemize rağmen yükselme grubuna kaldık. Hedefimiz yine mütevazı bir bütçe ile doğru işler yaparak Gemlik ismini en iyi şekilde temsil etmek. Genel menajerimiz Yahya Gümüş yaptığı çalışmalar neticesinde antrenörümüz Fatih Elbaş ile birlikte mücadeleci ve yarışmacı bir takım kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda arzu ettiğimiz kadro yapısı için 5 oyuncu ile anlaştık. Bu hafta içinde transferi noktalayarak 13 Ağustos’ta lig hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X