Gemlik Belediyesi’nde toplu sözleşme

Gemlik Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında tamamlanan toplu iş sözleşme görüşmelerinde resmi imzalar atıldı. 110 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin tara

Gemlik Belediyesi’nde toplu sözleşme

CEMAL KIRGIZ

 

Toplu İş Sözleşme görüşmelerini iki aylık süre içinde yapılan 4 toplantı sonunda imza altına aldıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Çalışanlarımıza hak ettiği oranda zam verdik. Enflasyonun altında bırakmamayı düşündük. Ortalama yevmiyeleri 87 lira 74 kuruştan 97 lira 76 kuruşa çıktı. Enflasyona birkaç puan daha ekledik. İlk yıl için yüzde 13, ikinci yıl için de yüzde 12 oranında zam yaptık” dedi. 

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin de, ortaya çıkan sonucun sevindirici olduğunu ifade derken, Gemlik Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, çalışma barışının en üst seviyede sağlanmasının mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Gemlik Belediyesi olarak hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkardıklarını anlatan Refik Yılmaz, “Gemlik’in marka değeri giderek yükseliyor. İnsanlarımız bunu hak ediyor. Çok çalışarak insanımıza hak ettiği hizmetleri, yatırımları getirmeliyiz. Bu şuur ve bu istekle hareket etmeliyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X