Gemlik Belediyesi’nin ilk iftarı Osmaniye’de

Gemlik Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiği Ramazan ayı sokak iftarları, Osmaniye mahallesinden start aldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, elleriyle vatandaşlara yemek ikram etti.

Gemlik Belediyesi’nin ilk iftarı Osmaniye’de

Gemlik Beledisi’nin Geleneksel sokak iftarları, Osmaniye mahallesinden başladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri Hulusi Gandar ve Yadigâr Sönmez’in de katıldığı iftar yemeği mahalle halkı tarafından da büyük ilgi gördü. 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcılarıyla Belediye Meclis üyelerinin kepçe başına geçerek yemek dağıttığı organizasyona yaklaşık bin kişi katıldı. Yemek duasını okuyan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yemeğe katılan mahalle halkına teşekkür ederek, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Ramazan Ayının paylaşmak demek olduğunun altını bir kez daha çizen Yılmaz, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diledi.

Gemlik Belediyesi’nin Ramazan ayı iftarları mahalle mahalle devam edecek. 27 Haziran’da Dr. Ziya Kaya mahallesi Fatih sokak, 29 Haziran’da Hisar mahallesi, 2 Temmuz’da Balıkpazarı mahallesi, 3 Temmuz’da Cumhuriyet mahallesi, 6 Temmuz’da Eşref Dinçer mahallesi, 7 Temmuz’da Hamidiye mahallesi Eren sokak, 8 Temmuz’da Kurşunlu ve 13 Temmuz’da Umurbey mahallesinde iftar etkinliği gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X