Gemlik Devlet Hastanesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, çalışmaların sürdüğü yeni Gemlik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yöneticisi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu’ndan bilgi aldı.

Gemlik Devlet Hastanesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor

Bursa Kamu Hastaneler Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, 2017 yılı içinde faaliyete geçmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilirken, hastanenin başlangıçta 150 yatak kapasiteli planlandığı, ancak inşaat devam ederken yapılan revizyonlarla 261 yatak, 61 poliklinik odası, 5 yataklı yeni doğan ve 31 yataklı erişkin yoğun bakım üniteleri, 24 cihazlı diyaliz ünitesi, 8 yataklı palyatif bakım ünitesi, evde bakım ünitesi, izole enfeksiyon hastalıkları kliniği ve 10 adet SDL odasının olacağı kaydedildi.

Prof. Dr. Rüstem Aşkın, ‘Yeni hastanemiz 29 bin 918 metrekare arsa alanı ve 35 bin 103 metrekare kapalı alana sahip. Son derece modern yapılmış, Gemlik’te ihtiyacı hissedilen bir sağlık yatırımıdır. İnşallah yakın zamanda hizmete almış olacağız. Kullanılacak cihazların tamamı yeni olacak ve hepsi son teknoloji” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X