Gemlik Kent Konseyi 7 bin Türk Bayrağı dağıttı

Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri 7 bin adet Türk Bayrağı’nı ilçe halkına dağıttı.

Gemlik Kent Konseyi 7 bin Türk Bayrağı dağıttı

CEMAL KIRGIZ

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde tüm ilçeyi Türk Bayrağı ile donatmayı hedefleyen Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine mahalle muhtarları da destek verdi. Sporsor firmalar aracılığıyla 7 bin adet Türk Bayrağı, Emin Dalkıran ve Atatürk Kordonları’ndan başlayarak tüm ilçe halkı ve esnafa dağıtıldı. İstiklal Caddesi, Orhangazi Caddesi, Ahmet Dural Meydanı, Balık Pazarı Mahallesi, Halit Paşa Mahallesi, Kayhan Mahallesi, Osmaniye ve Hamidiye Mahalleleri’nde de devam eden bayrak dağıtımına Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin yanı sıra Kadın Meclisi üyeleri de katıldı.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Türk Bayrağı’nın birleştirici gücü ile hareket etmeyi düşündüklerini söyledi. Gemlik’in dört bir yanını Türk Bayrağı ile donatmayı hedeflediklerini kaydeden Mukaddes Serim, bayrak dağıtımını her milli bayramda periyodik hale getirebileceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X