Gemlik Meclisi’nde Aksoy için anma

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren CHP’li Belediye Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy, Gemlik Belediye Meclisi temmuz ayı ilk oturumunda anıldı.

Gemlik Meclisi’nde Aksoy için anma

CEMAL KIRGIZ

CHP’li meclis üyesi Emir Birgün Özgür Aksoy’un fotoğrafını oturduğu sıraya bıraktı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da Özgür Aksoy’un meclisteki sırasına karanfil bıraktı. Törene Özgür Aksoy’un kardeşleri Onur ve Önder Aksoy da katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Aksoy’un yokluğuna alışmanın mümkün olmadığını ifade etti. AK Parti Grup Sözcüsü Ercan Barutçuoğlu, Özgür Aksoy’un, ilkeli, sevecen, hukuk ilkelerine bağlı, beyefendi ve saygılı bir insan olduğunu ifade etti. CHP’li Emir Birgün de, Özgür Aksoy’un yerinin doldurulmasının mümkün olmadığını söyledi. MHP’li Mahmut Solaksubaşı da Aksoy’un adının yaşatılması için proje hazırlanması gerektiğine işaret etti. Meclis toplantısında, Özgür Aksoy ve şehit polis memuru İdris Büyükdönmez’in isimlerinin Balıkpazarı 1 nolu ve Balıkpazarı 2 nolu caddelere verilmesi önergesi komisyonlara gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X