Gemlik meclisinin ikinci oturumu yapıldı

Gemlik Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci oturumunda renkli görüntülerin yanında tartışmalar da yaşandı.

Gemlik meclisinin ikinci oturumu yapıldı

CEMAL KIRGIZ

 

Gemlik Belediye Meclisi’nin ilk oturumda oy birliğiyle kabul ettiği, Zihinsel Engelliler Derneği’nin bir yıllık kira, gider ve eğitimcilerin ücretlerinin ödenmesine ilişkin karar, jestle karşılığını buldu. Derneğe bağlı özel rehabilitasyon merkezi öğretmenleri ve öğrencileri Belediye Meclisi oturumunu ziyaret ederek Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve tüm meclis üyelerine karanfil dağıttılar.

CHP’li Özgür Aksoy meclis oturumunda, Balıkpazarı bölgesinde yapılacak düzenleme projesine ilişkin, Balıkpazarı semti kahvehanelerinin Gemlik’e özgü tarihi bir kültürü yansıttığını ifade ederek, Balıkpazarı Camii ve çevre düzenlemesine onay verdiklerini ancak buradaki tarihi kahvehanelerin yıkımını istemediklerini kaydetti. Balıkpazarı semtine meydan kazandırıp, tarihi cami ve çevresini güzelleştireceklerini anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, şu anda kahvehaneleri yıkmak gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi. Yapılan oylamada CHP’liler ret, AK Partililer kabul oyu kullandılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X