Gemlik meydanı denizle buluşuyor

Gemlik’teki Büyükşehir yatırımları devam ediyor. Gemlik Meyranı projesi çerçevesinde bir süre önce yapılan yeni Çarşı Camii’nin ibadete açılmasının ardından önümüzdeki günlerde meydandaki Çarşı Camii yıkılacak ve Gemlik Meydanı denizle buluşacak.

Gemlik meydanı denizle buluşuyor

CEMAL KIRGIZ

Gemlik İskele Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Meydanı’nın yıllardır konuşulduğunu ancak yapmanın kendilerine nasip olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Gemlik Kent Meydanı projesinin etap etap ilerlediğini dile getiren Başkan Altepe, ilçede yıllardır konuşulmasına rağmen yapılamayan meydanı yapmanın da kendilerine nasip olduğunu kaydetti. 

Kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Altepe, ‘Riskli olan belediye binamız yıkıldı yerine cami inşaatına başlanmıştı. Yeni cami artık ibadete açılmış oldu böylelikle de meydandaki caminin işlevi bitmiş oldu. Artık bu meydandaki cami de kaldırılacak ve Gemlik Meydanı denizle buluşmuş olacak’ dedi. 

VİZYONEL PROJELER

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’te hayata geçirilen dier projeler hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Altepe, turizm beldesi olan Gemlik’in Bursa’nın gözbebeği olduğunu vurguladı. Gemlik’in her köşesinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Altepe, Avrupa’nın birçok şehrinde hatta Amerika’da bile olmayan yağmur suyu hatlarının Gemlik’e kazandırıldığını vurguladı. 

Sadece Kumsaz sahillerine 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Altepe, ‘Vizyonel birçok projemizde onayda bekliyor. Narlı’dan Kumla’ya, Kumsaz’dan Gemsaz’a kadar tüm Gemlik sahilleri pırıl pırıl olacak. Bunun yanında spor tesisleri, tarihi miras yatırımlarımız da hız kesmeden sürüyor’ diye konuştu. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Ramazan’ın bereketini Gemlik halkıyla paylaştıkları ve ilçeye değer katan projeleri sağanak sağanak yağdırdıkları için Başkan Altepe’ye teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X