Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’nın Gemlik sahillerinde temizlik operasyonu

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gemlik’te bulunan sahillerde geniş bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Toplamda 50 araç ve 200 personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, sahil bölgelerinde önemli adımlar atıldı.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gemlik’te bulunan sahillerde geniş bir

Operasyon kapsamında Gemsaz sahili temizlenerek yosunlar alındı ve sahil temiz bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca Kumla sahilinde yürüyüş yolları yıkanarak halkın kullanımına hazır hale getirildi. Kurşunlu bölgesinde ise sahil boyunca yosun temizleme çalışmaları devam etmekte olup, Kurşunlu Eczane önü de yosunlardan arındırıldı.

Aynı zamanda, Gemlik Engelsiz Kafe yanı ve Üniversite Meydanı’nda süpürme işleri tamamlandı. Kumsaz sahilinde de temizlik çalışmaları başarıyla yürütüldü.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sahilleri daha temiz ve ferah bir şekilde kullanabilmesi için özveriyle çalışmaktadır. Zamanla tüm eksiklikler giderilecek ve Gemlik sahilleri, yaz sezonu boyunca temiz ve düzenli kalacaktır.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadir Özkan; “Gemlik Belediyesi olarak, sahillerimizin korunması ve temiz tutulması konusunda halkımızdan da destek bekliyoruz. Birlikte, daha temiz ve güzel bir Gemlik için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Avatar Seç KAPAT

Yorumlar 9

  1. Kumla sahilde belediyeye ait sezlonglardan makbuzsuz para almaya çalışıyorlar, esnaf sahili parsellemis ranta dönüşmüş

  2. Sahil de belediye güneş çadırları esnafa ve balıkçı teknelerine tahsis edilmiştir belediye ye vergisini veriyoruz deyip sorun çıkarıyorlar ayıp belediye halka mı esnafa mı hizmet veriyor ⁉️❓

    6
    1
  3. Emeğinize sağlık, teniz tutulması içinde önlem alınmalı, kirletene ceza uygulanmalı.

    5
    1
  4. Sayın Başkanım sahilerin temizliği gerçekten çok önemli fakat birazda bu mahalle aralarına önem verilse çok daha iyi olucak. Mesela Osmaniye mahallesi Sümer sokakta apartman önlerinde rasgele atılan ekmek kırıntıları ve yemek artıkları tamamen sokaklara yayılıyor ayrıca hemen hem temizlik işçileri de hiç girmiyor desek doğrudur. Sokağa gelip geçiyorlar. Tabiiki bir şikayet değil biraz ôzen gösterilse sevineceğiz Sayın Başkanım. Saygılarımla.

  5. İyi günler ama sahiller bütün esnaf parsellemis durumda gorevlilerde sadece seyrediyorlar.

  6. Gemlik belediyesi olarak sokaklardaki hurdacıları durdurmayı isportacilari durdurmayı düşünüyor musunuz

  7. Başkan gemligi temizliğin kumla da çok kötü yosun ici eskiden beton dan kalma taşlardan denize zor giriliyo bu sene kumlaya gezin dahiler çadır kuruyorlar zabıtalarda göz yumuyor yerler çöp busene çok kötü birazda buraya ilgi bekliyoz 20 yıldır burdayım busene gibi pis suriyeli işgal etmiş içki içen sahilerde serbes ailenle oturmak bile zor her yer kokuyo içkiye

    6
    1
Bursa’da devrilen traktörün altında kalan 73 yaşındaki Selamettin Karyağar hayatını
Sıradaki Haber Bursa’daki feci kazadan acı haber!