Gemlik şehitleri unutmadı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Beşiktaşlılar ve Gemlik Bursasporlular Taraftarlar Derneği’ni, İstanbul’da yaşanan terör saldırısının ardından İstanbul Şehitler Tepesi’ne götürdü. Şehitler Tepesi anıtına karanfil bırakılıp dualar edildi.

Gemlik şehitleri unutmadı

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Terörü bütün kesimler ile birlikte bir kez daha lanetliyoruz. Burada Gemlik Belediyesi’nin yanısıra Türkiye’nin iki güzide ve köklü kulübü Beşiktaş ve Bursaspor’un taraftarlar derneği ile buluştuk. 10 Aralık şehitlerini unutmayacağız, unutturmayacağız. Teröre inat, birlik ve beraberlik adına, kardeşlik adına bu güzel birlikteliği sağlayan köklü kulüplerimizin taraftarlar derneği başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Hain terör saldırısının gerçekleştiği bölgede anma töreni yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Beşiktaşlılar Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Alınca, Gemlik Bursasporlular Taraftarlar Dernek Başkanı Ferhat Orhan, 77 Armutlu Bursasporlular Taraftarlar Derneği Başkanı Şahap Gümüş ve taraftarlar duygusal anlar yaşadı. Emekli İmam Hatip ve Vaiz Süleyman Yedek ile birlikte Gemlik Belediyesi Daire ve Müdürleri de anma ziyaretinde hazır bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X