Gemlik Zeytini için yeni proje

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetimi, Gemlik Zeytini’nin marka değerini arttırmak için önemli bir projeye hazırlanıyor.

Gemlik Zeytini için yeni proje

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki zeytin toptancıları ile bir araya gelecek. Proje kapsamında Erzurum, Rize, Trabzon ve Samsun gibi illerdeki birçok zeytin toptancısıyla bir araya gelip Gemlik Zeytini’nin kalitesi ve lezzeti anlatılarak, Gemlik Zeytin Hali toptancılarından alışveriş yapmaları için çeşitli protokoller imzalanacak.

Önümüzdeki hafta ziyaretlerine başlayacak olan Özaydın, ‘Türkiye’deki tüm zeytin toptancılarının Gemlik’ten zeytin almalarını öneriyoruz. Gemlik’in Zeytini tektir ve özeldir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde Türkiye’nin çeşitli illerinde ticaret yapan zeytin toptancıları Gemlik Zeytini’nin kalitesinin farkında. Bu yüzden bizzat Gemlik’e gelerek zeytin alıyorlar. Bu gibi firmaların sayılarını arttırmak, Gemlik Zeytini’nin farkını tüm Türkiye’ye göstermek amacımız var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X