Gemlik`e 300 yataklı yurt

Gemlik`e 300 yataklı kız yurdumuz açılacağı müjdesini veren Uludağ üniversitesi Rektörü Kamil Dilek, Gemlik Üniversitesi`nin de hayal olmaktan çıkacağını söyledi.

Gemlik`e 300 yataklı yurt
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret eden Uludağ üniversitesi Rektörü Kamil Dilek, Gemlik Üniversitesi’nin hayal olmaktan çıkacağını söyledi.
Dilek,’Gemlik’te ikinci bir özerk üniversitenin olması bizim içinde büyük bir gurur kaynağıdır. Bu süreçte bizler garantör olarak size her türlü desteği vermeye hazırız. Gemlik kampüsünü hepiniz biliyorsunuz. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir yerleşke ayrıca yakın zamanda 300 yataklı kız yurdumuz da Gemlik’imizin hizmetinde olacaktır bilgisini vermek isterim’ dedi.
 
ÖNDE OLMAMIZ GEREKİYOR
 
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, ‘Rakiplerimizden daima bir adım önde olmamız gerekiyor. Hali hazırda güzel bir kampüsümüz var. Bu kampüsün biran önce peyzaj düzenlemelerini yapmalıyız. Hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra devlete gidersek emin süreç çok daha verimli işleyecektir. Bu süreçte kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve sanayicilerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bu yolda hep beraber çalışmalıyız’ diye kaydetti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X