Gemlik’e bahar geldi!

Minik öğrenciler Büyükşehir Suni Çim Saha Tesisleri’nde sporla buluştu. Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği Okul Spor Şenlikleri kapsamında Gemlik’te 18 bin 850 öğrenci spor yapacak.

Gemlik’e bahar geldi!

CEMAL KIRGIZ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Okul Spor Şenlikleri’ Gemlik’te başladı. Suni Çim Saha Tesisleri’nde 4 gün boyunca devam edecek olan, spor, oyun ve eğlence şenliklerinden 18 bin 850 ilkokul çocuğu yararlanacak. Yoğun ilgi gören Okul Spor Şenlikleri açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Çavuş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Abdurahman Dağlar, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Altepe’ye teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm gençleri sporla buluşturma hedefinde olduklarını belirterek, alt yapı, üst yapı ve tesisleşmenin yanı sıra, sportif etkinliklere yönelik desteklerinin süreceğini müjdeledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık’ın yanı sıra işin mutfağında emek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerine de teşekkür eden Refik Yılmaz, eğlencenin ve sporun tadını çıkarmaları temennisinde bulundu.

Suni Çim Saha Tesislerine açılan oyun ve sportif amaçlı reyonlarda hem eğlenen, hem yarışan hem de baharın ve şenliklerin tadını çıkaran öğrencilere Gemlik Belediyesi de çeşitli ikramlarda bulundu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X