Gemlik’e çifte kupa

U13 ve U16 Elit ligde şampiyon olan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne kupalarını BASKF Başkanı Osman Kılıç ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz taktim etti.

Gemlik’e çifte kupa

CEMAL KIRGIZ

Bursa Elit Ligler Kategorisinde U13 ve U16’larda gruplarını şampiyon bitiren Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımları gurur gecesinde bir araya geldiler. Şehit Ömer Halisdemir Bölge Parkında organize edilen geceye Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, AK Parti İlçe Başkan vekili Yaşar İslam, Gemlik Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Baki ve Kulüp Başkanı Hulusi Gandar katıldı.

Tek ilçe Gemlik

Şampiyonluk kupalarını BASKF Başkanı Osman Kılıç ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın elinden alan U13 ve U16 futbolcuları, başarılarını teknik ekip ile birlikte kutladılar. BASKF Başkanı Kılıç, Bursa’da iki ayrı kategori de şampiyon çıkaran tek ilçenin Gemlik olduğunu vurgulayarak, altyapıya ve tesisleşmeye büyük önem veren Gemlik Belediyesine ve kulüp yönetimine teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, genç futbolculara Türkiye şampiyonasında da inandıklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X