Gemlik’e ‘kaykay’ pisti

Gemlik Belediyesi’nin Sosyal Yaşam Merkezi bahçesinde yaptığı kaykay pisti törenle hizmete girdi. Profesyonel kaykay sporcularının müzikli gösterileri ile renklenen organizasyonda, okullarını takdirname ile geçen 100 öğrenciye kaykay ve koruyucu ekipmanla

Gemlik’e ‘kaykay’ pisti

CEMAL KIRGIZ

Birinci amacın her zaman çocukları mutlu etmek olduğunu ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, spor yapan çocuk ve gençlere yapılan desteklerin bu amaç doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi. Gemlik gençliğine yönelik sportif, sosyal ve kültürel yatırımların devam edeceğini kaydeden Yılmaz, spor tesis yatırımlarının yanı sıra, alt yapı devriminin gerçekleştiğini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ayrıca, derelerin rekreasyon projeleri, bölge parkları, sosyal tesisler, deniz uçağı, tarihi binaların restoresi, sahillerin yeniden yapılandırılması gibi önemli yatırımları da yaptıklarını ifade eden Yılmaz, Anfi Tiyatro çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Gemlik’in her mahalle ve sokağına yönelik ciddi projeler olduğunu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık da, bu projelerin sırayla yaşama geçtiğini söyledi. Karlık, Büyükşehir Belediyesi olarak Gemlik’e yönelik hizmet ve yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X