Gemlik’e toplu konut

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi’nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz yapılacak 18 dairenin, meydan projesi kapsamında kamulaştırılan binalarla takas edileceğini söyledi.

Gemlik’e toplu konut

CEMAL KIRGIZ

Cumhuriyet Mahallesi Çamlık Mevkii’nde düzenlenen törenle, Gemlik Belediyesi’nin yüzde 100 hisseli olduğu GEMTAŞ A.Ş tarafından yaptırılacak olan 18 konutlu sitenin temeli atıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in toplu konut projesi ve üretiminde çığır açacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılacak olan 18 dairenin, Balık Pazarı Mahallesi’nde meydan projesi kapsamında kamulaştırılan bina sahipleri ile takas edileceğini bildirdi. GEMTAŞ A.Ş tarafından yapılacak olan Çukurbahçe Mevkii’ndeki 20 konut 1 dükkânlı proje ile Cihatlı Mahallesi’nde yapılacak olan bin konutlu toplu konut projelerinin temellerinin de yakın tarihte atılacağını kaydeden Refik Yılmaz, “2017 yılı atılım ve yatırım yılı olacak” diye konuştu. 

YENİ PROJELER

Cumhuriyet Mahallesi, Balık Pazarı Mahallesi Sağlık Ocakları, Engürücük, Kurtul, Umurbey Mahalleleri’ne yapılacak olan projeler, Ziraat Odası binası ve Cihatlı Toplu Konut Projesi kapsamındaki okul ve sağlık ocaklarının temellerinin de bu yıl içinde atılacağını kaydeden Yılmaz, “Çok şükür kaynak sıkıntımız yok. İnsanlarımızı güvenli mekânlarda yaşatmak, ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X