Gemlik’e yakışacak

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Celal Bayar Anadolu Lisesi’ne yaptırılan spor salonu açılışa hazır hale geldi.

Gemlik’e yakışacak

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan spor tesislerine bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi’nin Celal Bayar Anadolu Lisesi’ne yaptığı Spor Salonu açılışa hazır hale geldi. Gemlik’in son 4 yıl içindeki 12. spor tesisi unvanına sahip olan Spor Salonunu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ile birlikte gezen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Okul Müdürü Kamil Beki’den çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

TESİS SAYISI ARTIYOR

Salonunun önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin 2016 yılı içinde spor tesisi sayısının artacağını açıkladı. Gemlik’in yanı sıra, okullar, mahalle statüsüne dönüşün beldeler ve köylerde de spor tesisi hamlesinin sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gençler ve çocuklar bizim baş tacımız, geleceğimizdir. Bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu da, ilçeye oldukça yakışacak bir tesisin daha tamamlandığını belirtti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ercan Barutçuoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, okulun basketbol takımı sporcularıyla da bir araya gelip sohbet ettiler.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X