Gemlik’in gurur gecesi

Kuruluşundan bu yana kısa bir süre geçmesine karşın, Bursa ekibi, voleybol ve basketbolda önemli başarıla imza attı.

Gemlik’in gurur gecesi

CEMAL KIRGIZ

2016’da kurulan Gemlik Basketbol, henüz bir yıl dolmadan basketbol ve voleybolda parkeyi salladı. Voleybolda 2. Lig’e çıkmayı başaran Bursa ekibi, basketbolda da 2. Lig’e yükselmek için final grubuna kaldı. Gemlikli sporcularla yola çıkan ve 9 ay içinde çok önemli başarılara imza atan kulüp yönetimi, Ramada Otel’de Dayanışma Gecesi tertipledi. Gemlikli gençler için mücadele verdiklerini belirten Kulüp Başkanı Berkay Bulut şunları söyledi:

İNANCIMIZ TAM

“Altyapıya büyük önem veriyoruz. Kısa sürede 150 kişilik sporcu ordusuyla voleybol ve basketbolda hedefimizi gerçekleştirdik. Gelecekte de güçlü ve yetenekli altyapı kadromuzla daha büyük işler yapacağımıza inancımız tam. Hem basketbolda hem de voleybolda hedefimiz 1. Lig’de de Gemlik ve Bursa’yı temsil etmek.’ Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik Basketbol Kulübü ve Gemlik Belediyespor kulüplerinin, kendilerine verilen destekleri, doğru yöne kanalize ederek, başarının nasıl elde edileceğini gösterdiğini bildirdi.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, GEMPORT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda seçkin davetli de gecede hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X