Gemlikspor BAL’landı!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek yeni temsilcimiz belli oldu. Kırmızı beyazlılar kendine beraberliğin yettiği maçta İznikspor’u 5-3 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Gemlikspor BAL’landı!

OSMAN GÜNEŞ

Bursa Süper Amatör Lig Play-off son hafta maçında Gemlikspor, İznikspor’u 5-3’lük skorla geçerek şampiyon oldu. Kırmızı beyazlılar bu sonuçla Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı başardı. Kestel İlçe Stadı’ndaki maça hızlı başlayan Gemlikspor 4’te Abdullah ile 1-0 öne geçti. 19. dakikada İznikspor Emre Çeken ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. 20’de Gemlikspor Mustafa Zafer ile bir gol daha bularak soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Gol düellosu!

Gemlikspor, ikinci yarıya da golle başladı. Kırmızı beyazlı takımda Abdullah 50’de kendinin ikinci takımının ise üçüncü golünü attı: 3-1. 54’te İznikspor’un kazandığı penaltıyı Melih gole çevirdi: 3-2. 70. dakikada Okan Aşık sahneye çıktı ve Gemlikspor adına oyunu 4-2’ye getirdi. Kırmızı beyazlılar 82’de penaltı kazandı ve Sezer durumu 5-2 yaptı. Gol düellosunda sonucu 83. dakikada İzniksporlu Ali tayin etti: 5-3.

Şampiyonluk maçında Kestel İlçe Stadı’ni doluran kırmızı beyazlı taraftarlar bol gollü güzel bir maç izlediler.

Geçen sene Mudanyaspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran Teknik Direktör Selçuk Serbest, bu yıl da Gemlikspor’a aynı başarıyı yaşattı. Serbest üst üste 2 sezon BAL’a takım çıkararak takdir kazandı.

STAT: Kestel

HAKEMLER: Hakan Yemişken (***), Turgut Özkasapoğlu (***), Halil Ay (***)

GOLLER: Dk.4-50 Abdullah, Dk.20 M.Zafer, Dk.70 Okan Aşık, Dk.82 Sezer (Pen.)(Gemlikspor), Dk.19 Emre Çeken, Dk.54 Melih (Pen.), Dk.83 Ali (İznikspor)

GEMLİKSPOR: Serhat (**), Rıdvan (**), İsmail (**), Hakan (**), Volkan (**), Okan Aşık (***), Sezer (**), Abdullah (***) (Dk.88 Şiyar), Erdal (**), M.Zafer (***) (Dk.83 Okan Günbey *), Muharrem (**) (Dk.64 Ömer *)

İZNİKSPOR: Murat (*) (Dk.25 M.Burak *), Yusuf (*), Tugay (**), Emre Ertaş (*) (Dk.87 Ceyhan), Melih (**), Samet (*), Gökhan (*), Ali (**), Furkan (*) (Dk.46 Hüseyin (*), Fatih (**), Emre Çeken (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X