Gemlikspor’a belediye desteği

Önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek olan kırmızı beyazlıların lige katılım payı olan 25 bin TL’yi Gemlik Belediyesi karşıladı.

Gemlikspor’a belediye desteği

CEMAL KIRGIZ

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gemlikspor’a, Gemlik Belediyesi’nden dev destek geldi. Kırmızı beyazlıların lige katılabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na yatırılması gereken 25 bin TL’lik katkı payını Gemlik Belediyesi karşıladı ve bu jestiyle 31 yıllık tarihinde ilk kez bu seviyeye gelen kulübün şampiyonluk emeğini de boşa çıkarmamış oldu. Ayrıca Gemlikspor’un ilçe Atatürk Stadyumu’nu da baştan sona yenileyen Gemlik Belediyesi, kırmızı beyazlı taraftarların gönlünde de taht kurdu.

Yatırımlar sürecek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki tüm kurum ve kuruluşları Gemlikspora sahip çıkmaya ve desteklemeye davet etti. Yılmaz, ‘Gemlikspor’umuz bizim değerimiz. Bütün ilçe halkımızı BAL’da mücadele den takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Bu takım sizin desteğiniz ile 3. Lig’e çıkacak seviyede. Belediye olarak biz Gemlikspor’a ve Gemlik’in her türlü spor branşında büyümesi için alt yapı hizmetlerine ve yatırımlarımıza devam edeceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X