Gemlik’te anlamlı gece

Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile birlikte ilçede bulunan engelli vatandaşlar ve ailelerine yemek verdi.

Gemlik’te anlamlı gece

CEMAL KIRGIZ

 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi olarak özel insanlara yönelik her türlü proje ve çalışmaya destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ersin Kahraman ve ekibini de tebrik eden Refik Yılmaz, “Çok güzel hizmetler başladı ve devam edecek. Gemlik’te özel eğitim sınıfı olmayan okulumuz kalmadı. Özel kardeşlerimizin servis sorununu belediye olarak biz çözdük. Tefrişat ve malzeme desteğimiz sürüyor. Bundan sonra da hizmet, yatırım ve çalışmalar devam edecek” diye konuştu.

TOPLUMSAL GÖREV

Bursa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Ersin Kahraman da, dernek olarak engellilerin yaşam kalitelerini en üst seviyeye çekmek için çalışmaları devam ettireceklerini bildirdi. Gemlik Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş ise, engellilere sahip çıkmanın toplumsal en önemli görevlerden biri olduğunu ifade ederek, herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X