Gemlik’te balıkçılar Dörtyol’a taşınacak

Gemlik Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda, balıkçılara yönelik karar dikkat çekti.

Gemlik’te balıkçılar Dörtyol’a taşınacak

CEMAL KIRGIZ

 

Belediye Meclisi’nin daha önce almış olduğu, Dörtyol Mevkii’ndeki benzinlik yanına yapılması düşünülen balıkçı mekânlarının Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığı açıklandı. Termal tesisler ve oteller bölgesi planları ile birleşerek, turizme yönelik yatırım amaçlı onayın Büyükşehir Belediyesi’ne sunulacağı açıklandı. Sökülüp takılabilir balık satış yerleri ve balık lokantaları projesinin, Büyükşehir Belediye Meclisi onayı sonrasında 1/1000’lik imar planlarına işleneceği bildirildi. 

PERŞEMBE PAZARI

Oturumda ayrıca MHP’li Kenan Çakır Perşembe Pazarı’nın üzerinin kapatılmasıyla ilgili parti çalışmasının slayt gösterimli sunumu yapıldı. Çakır, Perşembe Pazarı’nda 3 bin metrekarelik bir alanın 300-350 bin liraya kapatılabileceğini söyledi. Perşembe Pazarı’nın 8 dönüm arazi üzerine kurulduğunu hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Kenan Çakır’a çalışmasından dolayı teşekkür ederek, maliyet hesaplamalarıyla birlikte pazarcı esnafının da onayının alınması halinde bu çalışmanın uygulamaya konulabileceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X