Gemlik’te bayram denetimi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin birlikte organize ettiği denetimlerde, gıda üretimi yapan tüm işletmelerin yanı sıra, pastane, fırınlar, süper market ve marketler incelendi.

Gemlik’te bayram denetimi

CEMAL KIRGIZ

Pastane, fırın ve gıda ürünü satan tüm işletmelerin satış reyonlarının yanı sıra üretim yapılan bölümlerinin de büyük bir titizlikle kontrol edildiği denetimlerde eksiklikler konusunda tutanak tutulurken, hijyen konusunda da gerekli uyarılar yapıldı.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, periyodik olarak süren denetimlerin Kurban Bayramı öncesinde artırıldığına dikkat çekerek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte tüm çabaların ilçe halkının daha sağlıklı ortamlarda üretilen gıda maddeleri tüketmeleri olduğunu söyledi. Erol Bütün, denetimlerin bayram süresince ve sonrasında da devam edeceğini sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X