Gemlik’te de festival heyecanı

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun birlikte organize ettiği, 1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali de bugün başlıyor.

Gemlik’te de festival heyecanı

CEMAL KIRGIZ

 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, dünyanın en lezzetli ve en güzel zeytininin Gemlik Zeytini olduğunu bir kez daha vurgulayarak, festival ile birlikte Gemlikli tüccar ve müstahsile yeni pazarlar açmayı hedeflediklerini kaydetti. Başkan Yılmaz, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Odası ile birlikte zeytin ve zeytincinin önündeki engellerin aşılması adına da bu festivalin büyük önem taşıdığını bildirdi.  Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ta, festival programından sanat, kültür, spor ve zeytin ile iç içe dolu dolu bir dört gün yaşanacağını belirtti. 

Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, 6 ay boyunca çok sayıda istişare toplantısının ardından hazırlanan programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X