Gemlik’te demokrasi nöbeti

15 Temmuz darbe girişimine karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Gemlik’te de on binlerce vatandaş, demokrasiye sahip çıktı.

Gemlik’te demokrasi nöbeti

CEMAL KIRGIZ

 

Gemlik’te demokrasi nöbeti, önceki gece de sürdü. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, meydanı dolduran Gemlikliler ile birlikte sabahladı. Vatandaşa lokma ve çay dağıtımı yapılırken, Gemlik Belediyesi halka binlerce Türk Bayrağı hediye etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, darbeye karşı duran ve demokrasiye sahip çıkan Gemliklilere teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, demokrasi coşkusunun yanı sıra, nöbetin de devam edeceğini kaydetti. 

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, darbeye karşı demokrasiyi savunanlara teşekkür etti. Demokrasi yolunda savaşın ve dik duruşun süreceğini anlatan İsmail Aydın, Türkiye’nin büyümesini de sürdüreceğini anlattı. 

Darbeye karşı demokrasinin yanında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür eden İsmail Aydın, Türkiye’de darbeler döneminin sona erdiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X