Gemlik’te demokrasi nöbetleri sürüyor

Gemlik’te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı dolduran binlerce Gemliklinin demokrasi nöbetine AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun da katıldı.

Gemlik’te demokrasi nöbetleri sürüyor

CEMAL KIRGIZ

Gemlik’teki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki demokrasi nöbetleri sürüyor. Binlerce Gemlikli meydanı doldururken, demokrasi ve terör şehitleri için dualar edildi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Türk halkına teşekkür ederken, “O kadar aziz bir milletiz ki, onur duydum, gurur duydum. Allah bize bir daha böylesi geceler, günler yaşatmasın” diye konuştu. Bennur Karaburun, darbecilere en ağır cezaların verileceğini ifade etti. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, çocukların ve torunların geleceğini çaldırmayacaklarını ifade etti. Yılmaz, demokrasi nöbetine katılan çocuklara oyuncak dağıttı. Vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kepçe başına geçerek çorba dağıtımına da yardım etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X