Gemlik’te doğdu şimdi Bursasporlu oldu

İçimizden biri olan Sinan Bakış, yeşil beyazlı formayla başarılı olmak istiyor. Kayserispor’dan transfer edilen genç forvet, “Bursaspor her zaman formasını giymek istediğim bir kulüptü. Memleketime geldim diyebilirim. Artık kendimi daha fazla gösterme zam

Gemlik’te doğdu şimdi Bursasporlu oldu

Bursaspor’un yeni transferlerinden Sinan Bakış, yeni sezon öncesi oldukça iddialı. Avusturya kampında Olay Spor’un sorularını yanıtlayan gurbetçi futbolcu, yeşil beyazlı renklere büründüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Geliş öyküsünden bahseden Sinan, “Her şey çok çabuk oldu. Kontratım bittikten sonra Bursaspor bana teklif yaptı. Tabii ki hiç düşünmeden kabul ettim. Bursaspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu. 

İYİYE GİDİYORUZ

Takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu da ifade eden Sinan, “Ortam çok iyi. Takımdaki arkadaşlarla hemen 2-3 gün içinde kaynaştık. Teknik heyet, sağlık ekibi, oyuncular ve çalışanlar çok iyi insanlar. Kampta hep gülüp eğleniyoruz. Takımımız kaliteli isimlerden oluşuyor. Kamp boyunca çok iyi çalıştık. Form olarak iyi duruma gelmeye çalışıyoruz. Benimle birlikte yeni gelen 9 transfer çok kaliteli oyuncular. İnşallah bu sezon güzel geçecek” dedi. 

MEMLEKETE DÖNDÜM

Kendisinin Bursa’ya yabancı olmadığını ve Gemlik doğumlu olduğunu ifade eden Sinan şöyle konuştu: “Bursaspor her zaman oynamak istediğim bir kulüptü. Ben zaten Gemlikliyim. Babaannemler Gemlik’te yaşıyor. Bursaspor’u her zaman takip ettim. Memleketime geldim diyebilirim. Kayserispor dönemi benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Artık kendimi daha fazla gösterme zamanı.”

HEDEFİM 10 GOL

Bursaspor’a goller atarak katkı sağlamak istediğini belirten Sinan, “Bu sene elimden geldiği kadar takıma yardım etmek istiyorum. Gollerimle ve mücadelemle katkı sağlamayı amaçlıyorum. Takımı üst sıralara taşımak istiyoruz. Bu sezon en az 10 golü hedefliyorum. Sahada forma için mücadele eden bir Sinan göreceksiniz. Ben Bursaspor’a katkı sağlamak için geldim. Gencim ve hırslıyım. Benim işim çalışmak. Gerisi zaten ondan sonra gelecektir” diye konuştu.

REKABET İYİ BİR ŞEY

Takımdaki forma rekabeti için de konuşan genç futbolcu, “Her takımda olduğu gibi bizde de forma rekabeti var. Ancak bu yanlış anlaşılmasın. Bu rekabet bizim aramızı germiyor. Deniz, Sercan ve Necid çok iyi insanlar. Biz de çok iyi anlaşıyoruz. Bu yarıştan kazançlı çıkacak olan Bursaspor’dur” dedi.

HER FUTBOLCU ORADA OYNAMAK İSTER

“Bursaspor taraftarı müthiş. Yeni statta taraftarların önüne çıkmayı dört gözle bekliyorum. Stadımız gördüğüm kadarıyla müthiş bir yapı. Her futbolcu orada oynamayı ister. Ailemle gitmiştik hayran kaldık. Ligin başlamasını dört gözle bekliyorum. Bursaspor formasını giyecek olmak benim için müthiş bir duygu.”

GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Taraftara mesaj da gönderen Sinan, “Onlar bizi her zaman desteklesinler. Bu sene güzel şeyler olacak. Ben buna inanıyorum. Kısa sürede birbirine adapte olan bir takım var burada. Mağlup olabiliriz fakat taraftarlarımız sonuna kadar mücadele eden bir ekip görecek sahada” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X