Gemlik’te Ela için seferber oldular

Lösemi tanısı konan 5 yaşındaki Ela Taşçı için Gemlik’te başlatılan kök hücre ve kan bağışı kampanyası sona erdi. Kampanyaya yüzlerce kişi katıldı. Kök hücre ve kan bağışı sırasında uzun kuyruklar oluştu.

Gemlik’te Ela için seferber oldular

CEMAL KIRGIZ

14 Haziran’da başlayıp, 16 Haziran tarihinde bitmesi planlanan kampanya, Gemliklilerin yoğun ilgisinden dolayı iki gün daha uzatılmıştı. Salı akşamı gece yarısı sona eren kampanyada toplamda 792 kök hücre, 231 kan bağışı toplandı. Kızılay yetkilileri kampanyaya destek olanlara teşekkür etti.

Ela’nın ailesi de, Gemliklilerin göstermiş oldukları ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ederek, ‘Elamız için başlatılarak tüm kök hücre bekleyen hastalara umut olan, kök hücre ve kan bağışına katılan tüm Gemlik’e teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız. Bu bağışları yapanlardan, donör olmak için saatlerce sıra bekleyenlerden, günlerce çalışan Kızılay yetkililerinden Allah razı olsun’ ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X