Gemlik’te istihdam buluşması

Gemlik İşkur tarafından bu yıl ikincisi organize edilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması başladı. 

Gemlik’te istihdam buluşması

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Kaymakamlığı ve Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın da desteklediği Atatürk Spor Salonu’ndaki organizasyonda, 8 kurum 57 firma, birebir yöntemle işsiz gençlerle buluşuyor. Organizasyonun 2017 yılı ekim ayında yapılan ilk etkinliğine 8 bin kişinin başvurduğu ve bunlardan bin 600 kişiye istihdam sağlandığı belirtildi.

İki gün sürecek organizasyonun açılış konuşmasını yapan İşkur İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, ‘İş Sizi Çağırıyor’ temalı organizasyonun örnek bir proje olduğunu ifade etti. Türkmen, “İşimiz gücümüz istihdam” diye konuştu. 
AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, yatırımlarcılara çağrıda bulundu. Işık, her türlü proje ve yatırıma desteğin yanı sıra, Ankara’da takip sözü verdi. Bursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal da, nitelikli insan gücünün, nitelikli firmalar ile istihdam konusunda bir araya geldiğini ifade etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nın emeğin karşılığını bulmasının yanı sıra, yatırımların devam etmesi gibi anlamlar taşıdığını vurguladı. İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmaları’nın ilk gününde vatandaşlar, stant açan kurum ve firmalara başvuruda bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X