Gemlik’te kent mobilyaları yenileniyor

Gemlik’i daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kent estetiğine uygun olarak projelendirilen kent mobilyalarının yenilenip, değiştirildiğini söyledi.

Gemlik’te kent mobilyaları yenileniyor

CEMAL KIRGIZ

 

Bir yandan yeşil alan, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını, öte yandan piknik alanı sayısını artırırken, piknik alanlarında da iyileştirme yaptıklarını kaydeden Yılmaz, ilçe merkezinde de kent estetiğine uygun yatırımları devam ettirdiklerini söyledi.

Kompozit profil mobilyaların, Ahmet Dural Meydanı, Atatürk ve Emin Dalkıran Kordonu’nun yanı sıra, Şehit Gökhan Aydınlı Caddesi, Ahmet Dural Meydanı’ndaki tarihi çeşme ile taksi durakları önünde monte edildiğini belirten Refik Yılmaz, ilçenin daha güzel bir görünüme sahip olduğunu ifade etti. 

Deforme olan, bozulan veya kırılan mobilyaların yanı sıra, yeni alanlarda da kent estetiğine uygun mobilyaların monte edildiğini kaydeden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçeyi daha yaşanabilir bir kent haline getirecek proje ve yatırımların yaşama geçeceğini söyledi. Öte yandan Gazhane Caddesi’nde de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yol düzenleme, parke taşı ve bordür kaplama çalışmalarını da başlatacaklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X