Gemlik’te metruk bina yıkımları devam ediyor

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 5 değişik mahallesinde toplam 7 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gemlik’te metruk bina yıkımları devam ediyor

CEMAL KIRGIZ

 

Son iki yıl içinde 200’ün üzerinde metruk bina yıkımı yapan ekipler, Umurbey Mahallesi Mahzen Sokak’ta başladıkları yıkım çalışmalarını, Orhaniye Mahallesi Kumla Caddesi ve Topçular Caddesi üzerindeki metruk bina yıkımları ile tamamladılar. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın’ın gözetiminde ayrıca Orhaniye Mahallesi Dikili Sokak, Kayhan Mahallesi Asmalı Sokak ve Balıkpazarı Mahallesi Mektep Sokak’ta da metruk bina yıkımını gerçekleştirdiler. 

YIKIMLAR SÜRECEK

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, metruk bina ve kaçak yapılarla mücadele çalışmalarının devam edeceğini belirterek, riskli bina yıkımlarının da süreceğini ifade etti. Tespit edilen riskli 4 binanın daha bulunduğunu anlatan Büyükgölcigezli, önümüzdeki günlerde de bu yıkım çalışmalarının yapılacağını sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X