Gemlik’te modern pazaryerine ilgi sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin kapalı pazaryeri ihalesine büyük ilgi gösterildi.

Gemlik’te modern pazaryerine ilgi sürüyor

CEMAL KIRGIZ

30 Kasım 1 ve 2 Aralık tarihlerinde yapılan ve Gemlik’te ikamet eden esnafın öncelikli olarak katıldığı ihalede 425 pazarcı tezgâhından 200’e yakını, 10 yıl süreyle sınırlı ayni hak tesisi yöntemiyle kiraya verildi. 7 Aralık Çarşamba, 8 Aralık Perşembe ve 12 Aralık Pazartesi günleri de Gemlik dışından gelecek esnaflar için ihale yapılacak. 

7 Aralık Çarşamba günü tuhafiye ve giyim pazarı ihalesinin yapılacak. Gemlik dışından esnafların katılacağı ihale haftasının ikinci günü ise 8 Aralık Perşembe günü olacak. Bu tarihte zeytin, peynir, kuru bakliyat, yumurta satışı yapan pazarcılar ve üreticiler ihaleye girecekler. 12 Aralık Pazartesi günü de sebze-meyve satışı yapılacak tezgâhlar ihale ile kiraya verilecek. Kapalı pazaryeri ihalelerinin ardından yine yönetmelik gereği cadde ve sokaklarda açılan Salı Pazarı kapanacak. Hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalelere yoğun ilgi olduğunu söyledi. Yılmaz, bir hafta içinde de Gemlik dışından gelen esnaflar için yapılacak ihalelerin tamamlanacağını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X