Gemlik’te muhtarlar sorunlarını anlattı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çeşitli hizmet kuruluşu ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda kuruluşların çalışmaları anlatılırken, muhtarlardan mahalleleriyle ilgili sorunlar dinlendi.

Gemlik’te muhtarlar sorunlarını anlattı

CEMAL KIRGIZ

 

Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Aksa Doğalgaz, UEDAŞ, BUSKİ ve Telekom gibi kuruluşların temsilcileri ile muhtarlar katıldı. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kurumlararası koordineli çalışmalar ile mahallelere daha fazla yapılabilecek hizmetlerle ilgili toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yılmaz, “Gemlik’in yaşam standartlarını yükseltmek, Gemlik insanını daha mutlu etmek ve hizmet kervanını eksiksiz yürütmek adına bu toplantıları periyodik hale getirdik. Bizler hep birlikte Gemlik halkının hizmetkârı olacağız” dedi. 

‘İLK KADEME SİZLERSİNİZ’

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da Türkiye’nin kuruluşunun yüzüncü yıldönümünü işaret eden 20 yıllık kalkınma planı hazırladığını ifade ederek, bu çerçevede hedeflenen hizmet ve yatırımların yüzde 80’ninin gerçekleştiğini kaydetti. Gemlik Belediyesi’nin bin 200 konutlu toplu konut hamlesine TOKİ tarafından katkı konulacağını kaydeden İsmail Aydın Umurbey Barajı konusunda da önemli aşama sağlandığını belirtti. Aydın, “Vatandaşlar ile hizmet konusunda ilk kademe sizlersiniz. Sizlerin, mahallenizin sorunları bizler için çok önemli” dedi.

Alt yapı sorunları konusunda görüşlerin, eksikliklerin, dileklerin görüşüldüğü toplantıda, Kurşunlu Doğalgaz çalışmalarının 2018 yılında başlanacağı ifade edilirken, Karacaali Narlı sahil kesimi doğalgaz çalışmalarının da, kıyı kenar kanunu ve yeni imar planlarındaki sıkıntıların giderilmesi ile çözülebileceğine dikkat çekildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X