Gemlik’te önlemler arttı

Gemlik Belediyesi, ilçedeki koronavirüs önlemlerini arttırdı. Cadde ve sokaklar yıkanırken, pazarlarda ise ‘sosyal mesafe’ uygulamasına geçildi.

Gemlik’te önlemler arttı

Temizlik ekiplerinin özellikle kaldırımları köpükle yıkadığı; duraklar, banklar, ATM’ler, dükkanların girişleri ve kapı kollarını da dezenfekte ilacıyla temizlediği görüldü. Çevredeki ağaçların dibinde köpük ve ilaç kalmamasına ise dikkat edildi. Yıkama çalışmalarının ana caddelerden ara sokaklara kadar tüm Gemlik’te devam edeceği bildirildi. Ayrıca çevre köylerde de ilaçlama çalışmaları devam etti.

PAZARDA SOSYAL MESAFE…

Önlemler kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ve yakın mesafede alışveriş yaptığı Gemlik Kapalı Pazar Yeri’nde ise koronavirüse karşı önlemlar artırıldı. Uzmanların kalabalık yerlerde durmayın ve insanlarla aranıza en az bir buçuk metre mesafe koyun uyarısını dikkate alan Gemlik Belediyesi yetkilileri, pazar yerinde tezgahlar ile vatandaşlar arasına şerit çekti. Ürünlerin ise el ile değil gözle seçilerek temiz kalması denetimlerle sağlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X