Gemlik’te pentatlon fırtınası

Gemlik yıllar sonra modern pentatlon ile buluştu. Genç sporcular, kıyasıya geçen yarışmalarında yeteneklerini sergiledi.

Gemlik’te pentatlon fırtınası

Yüzme, koşu ve atış dalında gerçekleşen Modern Pentatlon yarışları, Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor Kulübü ve Gemlik Kent Konseyi ev sahipliğinde dün tamamlandı. Yarışlar geçtiğimiz cumartesi günü Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi Yüzme Havuzu’nda başladı. U9, U11, U13 ve U15 kategorilerinde 133 kategorilerine göre turlarda yeteneklerini sergiledi. Gemlik Belediyesporlu genç sporcular da yüzmede çeşitli dereceler elde etti.

30 YÜZME, 30 KOŞU…

Yarışların ikinci günü ise İskele (Demokrasi) Meydanı’nda devam etti. Genç sporcular “Lazer Run” adı verilen yarışlarda koşu ve atış alanında kıyasıya ter döktüler. 200 metrelik koşunun ardından lazer tabancaları ile hedefi tutturmaya çalışan gençleri aileleri ve Gemlikliler heyecanla izledi. Sporcular toplamda 30 seri yüzme ile 30 seri koşu ve atış gerçekleştirdi.

YILLAR SONRA YENİDEN…

Program açılışında konuşan Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, bu programların daha önce Gemlik’te bir kez yapıldığını söyledi. Ulsu, ‘‘Sporcularımızın daha iyi yarışlara hazırlanması, ilçemizin ülkemizde ve uluslararası alanda adının duyulması, zeytinimizin, denizimizin tanıtımını sağlamak için bu organizasyonlara imza atıyoruz. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a, Kent Konseyi’ne ve Belediye Spor Kulübü’ne, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X