Gemlik’te polise destek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletti.

Gemlik’te polise destek

CEMAL KIRGIZ

 

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra, daire müdür, amir ve memurları da katıldı. 

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve görevli polisleri ziyaret ederek karanfil veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, başsağlığı dileğinde bulundu. Suriye’de yaşananları örnek gösteren ve Türkiye’yi de Suriye gibi yapmayı hedefleyenlerin olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Güvenlik güçlerimize ve polisimize Gemlik halkı adına teşekkür ediyorum. Türkiye’nin Suriye gibi olmamasında onların fedakârlıkları çok büyüktür. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Verilen destek ve moralin önemini vurgulayan Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X