Gemlik’te sanal tur

Gemlik Belediyesi, 360 derece sanal tur projesi ile ilçenin farklı noktalarından çekilen panoramik görüntüleri hizmete sundu.

Gemlik’te sanal tur

Gemlik Belediyesi’nin hazırladığı 360 derece sanal tur ile Asım Kocabıyık Camii, Celal Bayar Anıt Mezarı, Yunus Emre Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi, Recep Tayyip Erdoğan Stadı, Ömer Halisdemir Parkı, Engelsiz Kafe, Sudüşen Şelalesi, Yalı Konağı, Paşa Konağı gibi mekanlar, bilgisayar, tablet ya da telefonlardan izlenebiliyor. Ayrıca sanal tur ile Gemlik’in sosyal, kültürel ve tarihi noktaları ekran başından gezilerek bilgi sahibi olunabiliyor.

YENİ NOKTALAR EKLENECEK…

Proje kapsamında kullanıcıların dünyanın her yerinden Gemlik’in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlerine hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i özleyenlere ve ilçemizi ziyarete gelecek olan yerli ve yabancı turistlere, gidip görmesi gereken bazı noktaları bu çalışma ile göstermek istedik. Sanal tur projemize yeni noktalar eklemek sureti ile devam edeceğiz. Dileyenler, kurumsal web sitemiz www.gemlik.bel.tr üzerinden ilçemizdeki hizmete açık tesislerimizin yanı sıra tarihi ve turistik mekanlarımızı da ekran başında izleyebilecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X