Gemlik’te spor coşkusu

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fiziksel etkinlik ve oyun günlerinin düzenlendiği ilçede öğrenciler spora ve eğlenceye doydu.

Gemlik’te spor coşkusu

CEMAL KIRGIZ

“Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri” bu kez Gemlik’te öğrencileri sporla buluşturdu. Gemlik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte 16 ilkokuldan yaklaşık 400 öğrenci düzenlenen etkinlikle unutulmaz bir gün yaşadı. Halat çekme, ip atlama, mendil kapmaca, mini pentatlon yarışmalarıyla heyecana sahne olan organizasyonun sonunda okullara spor malzemeleri ve yarışmalara katılan öğrencilere de madalyaları verildi.

SALON SÖZÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Türkiye hedeflerine sizlerle ulaşacak. Geleceğimiz sizlersiniz, sizler bizim göz bebeğimizsiniz” dedi. Recep Altepe, Gemlik’e bir spor salonu yapma sözü daha vererek, etkinliğin Bursa ve ilçelerinde devam edeceğini söyledi. Çocukların oyunlarına katılan protokol üyeleri, hayat çekme yarışmasında da öğrencilerden alkış aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X