Gemlik’te temizlik seferberliği

Bursa’nın Gemlik ilçesinde temizlik seferberliği başlatıldı.

Gemlik’te temizlik seferberliği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütün il ve ilçelerde başlattığı “Temiz çevrem” kampanyası Gemlik ilçesinde de yürütülüyor. Bakanlık, ülke çapında sokak, park, bahçe, sahil ve deniz gibi ortak kullanma alanlarında belediyelerin rutin faaliyetler dışında da temizlik yapmasını istiyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatlarıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği kampanyasını genişleterek, sahillerde ekstra temizlik yaptı. Kumla ve Gemsaz mahallelerinde bütün ekipleri seferber ettiklerini vurgulayan Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, çöp konteynırı temizliği, sahil temizliği, cadde ve sokakların yıkanması, dezenfekte ve temizlik işlerini artırdıklarını söyledi. ekiplere tekerlekli 120 litrelik çöp toplama konteynırı verdiklerini belirten Dedetürk, “Gemlik ve sahilleri yaza daha temiz, daha sağlıklı giriyor. Çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X