Gemlik’te üniversite girişi yeniden düzenleniyor

Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişi yeniden düzenleniyor.

Gemlik’te üniversite girişi yeniden düzenleniyor

CEMAL KIRGIZ

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi çevre düzenleme, temizlik, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının yanı sıra Balıkçı Barınağı yenileme çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini anlattı. Refik Yılmaz, “Burası Gemlik’in vitrini bir bölge. Göze hoş gelmeyen yapıları kaldıracağız. Balıkçı Barınağı’nı yenileyeceğiz. Çevre düzenlemesi ile birlikte ilçemize yakışır bir merkez haline getireceğiz” dedi.

Gemlikli balıkçıların ağlarını ve eşyalarını güvenli bir şekilde saklamaları için sökülebilir, takılabilir malzemeden mekânlar yapacaklarını kaydeden Yılmaz, 24 saat güvenliğin sağlanacağı yeni balıkçı barınağında, kaçak avlanma ile ilgili mücadelenin de sürdürüleceğini söyledi. Yılmaz, bir yandan üniversite girişini düzenleyip temizlerken, diğer yandan da balıkçılara yönelik önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X