Gemlik’te uyuşturucuyla mücadelede önemli adım

Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım attı.

Gemlik’te uyuşturucuyla mücadelede önemli adım

CEMAL KIRGIZ

 

Sivil toplum örgütü yöneticileriyle bir araya gelen Kent Konseyi Meclisleri, uyuşturucu ile topyekün mücadele konusunda alt komisyon oluşturdu. Bir üst komisyon kurulmadan önce güvenlik güçleri ve akademisyenler ile konunun uzmanlarından bilgi alacak olan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Uyuşturucu ile Mücadele Alt Komisyonu 15 günde bir toplanacak, sivil toplum örgütleriyle ayda bir kez bir araya gelerek istişarelerde bulunacak. 

Gemlik’te uyuşturucuyu satan ve alanların yanı sıra, ailelerin sosyo-ekonomik yapıları, aile içi şiddet veya psikolojik boyuttaki diğer problemlerin tespiti gibi konularda çalışacak olan komisyon, güvenlik güçleri ve uzmanlardan da detaylı bilgi ve destek alacak. Sivil soplum örgütlerinden birer temsilci verilmesiyle üst komisyon kurulacak. Toplumsal duyarlılığı üst seviyeye çıkarmak, toplumun tamamında uyuşturucu konusunda bilinç yaratmayı hedefleyen Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Gemlik’te gençlerin ve çocukların geleceğini tehdit eden uyuşturucu tehlikesini en kısa sürede tüm ilçe halkı ile birlikte uzaklaştırmayı planlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X