Gemlik’te yeni öğretmenlerle tanışma kahvaltısı

Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilciliği, ilçede göreve yeni başlayan ve Eğitim Bir Sen’e yeni üye olan öğretmenlerle tanışma kahvaltısı düzenledi.

Gemlik’te yeni öğretmenlerle tanışma kahvaltısı

CEMAL KIRGIZ

 

Buluşmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Eğitim Bir Sen 1 Nolu Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Gemlik İlçe Temsilcisi Halil Gemici ile yüze yakın öğretmen ve okul müdürleri katıldı.

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker yeni okul idareci atama yönetmeliği üzerinde çekincelerini sendika olarak bakanlığa iletmeye devam edeceklerini söyledi. Şeker, sendika olarak birçok kazanımlar elde ettiklerini, bunun da üyelerinin desteğiyle olduğunu kaydetti. Eğitim-Bir-Sen Gemlik İlçe Temsilcisi Halil Gemici de “Biz sendika olarak her zaman değerli öğretmenlerimizin  yanındayız. 24 saat bizleri cep telefonumuzdan arayabilirler” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kapısının her zaman öğretmenlere açık olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X