Gemlik’te yer gök yeşil beyaz

Geceye katılan Başkan Bölükbaşı, ‘Taraftarımız bize inansın. Tek istediğimiz bizlere destek olunması. İlk 3 maçta sıfır çektik fakat bu takım düzelecek. Bunun sözünü veriyorum’ dedi.

Gemlik’te yer gök yeşil beyaz

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin 10.kuruluş yıl dönümü önceki gece Atamer Otel’de gerçekleştirildi.Her yıl büyük coşkuyla gerçekleştirilen geceye Başkan Recep Bölükbaşı, yöneticiler Kemal Güler, Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan, Faruk Bakgör futbolculardan  Ricardo Faty, Tom De Sutter, bir dönem yeşil beyazlı formayı giyen Ali Tandoğan, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve yeşil beyazlı taraftarlar katıldı. Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Orhan,  geceye katılan herkese teşekkür etti. 

BÖYLE OLSUN İSTEMEDİK

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise dayanışma için böyle gecelerin önemine dikkat çekti. Bölükbaşı şunları söyledi: ‘Bu büyük camianın bir parçası da ilçelerimizde bulunan Bursasporlular. Gemlik’te bulunan Bursasporlular iyi ve kötü her zaman yanımızda oluyorlar.2009-2010 sezonunda Bursa kenti göstermiş olduğu birliktelik ile tertemiz bir şampiyonluk elde etti. Geçen sezon iyi futbol oynadık. Türkiye Kupası’nda ve Süper Kupa finali oynadık. Ancak ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Genel kurulda hiçbir futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak istemediğimizi söylemiştim. ‘

SABIRLI OLUN

‘Ancak bazen her şey düşündüğünüz gibi olmuyor. Biz mevcut kadromuzu koruyup eksik bölgelerimize transfer takviyesi yapmak istiyorduk. Satılan futbolcularımızdan gelen geliri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yeni gelen transferlerimizin hepsi çok kaliteli ve karakterli futbolcular. Taraftarımız bize inansın. Tek istediğimiz bizlere destek olunması. İlk 3 maçta sıfır çektik. Hakem hataları da oldu ama mazeret kabul etmiyorum. Biz eskisinden çok daha iyi bir takım olacağız. Bunun sözünü veriyorum. Tüzüğümüzde 3 yılda bir genel kurul yapılır maddesi var. Ancak 2 ay sonra yönetim istifa sesleri yükseliyor. Bursaspor 3-4 ayda bir kongre yaparsa başarılı olması mümkün değil.’dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X