Gemlik’te yol sevinci

Türkiye’nin ilk özel sektör limanı olan ve 2013 yılından itibaren Yılport Holding bünyesine katılan GEMPORT gibi ihracatta söz sahibi firmaların kurulu bölgenin yolu 2 Mart’ta ihaleye çıkıyor.

Gemlik’te yol sevinci

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Mehmet Yıldırım, darlığı nedeniyle çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği ve can kaybının yaşandığı yolun genişletilme çalışmaları için Ankara’da girişimlerde bulunduklarını belirterek, “Serbest Bölge Yolu’nun uzun uğraşlar ve müzakereler sonucu ihaleye çıkıyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sanayi bölgelerimizi ana yolla buluşturan 1,5 kilometrelik yol sonunda yapılıyor. 10 milyar ihracat hacmine sahip bölgemizin yolu bu güne kadar ihtiyaca cevap veremedi ve büyük sorunlara yol açtı. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılacak olan yolun 10 günlük yer teslim süresinin ardından 120 günde bitirilmesi planlanıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X