Gemlik’te zirve Yalova’nın

4 ekibin katıldığı Gemlik Zeytin Festivali Basketbol Turnuvası’nda birinci Yalova Belediyespor olurken, aynı puana sahip Gemlik Gücümspor averajla üçüncü sırada yer aldı.

Gemlik’te zirve Yalova’nın

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla  Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında düzenlenen basketbol turnuvası Yalova Group Belediye’nin şampiyonluğuyla sona erdi. Nefes kesen ve 3 gün süren organizasyonda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Gemlik Gücüm’ün yanısıra İTÜ, Düzce Belediyespor ve Yalova Group Belediyespor mücadele etti. Turnuva sonunda 3 maçının ikisini kazanan Yalova ekibi mutlu sona ulaşırken, 3’te 2 yapan Bursa ekibi 3’lü averajla üçüncü sırada yer aldı. Gemlik Gücüm turnuvadaki ilk maçında İTÜ’yü 94-76, ikinci maçında Düzce Belediyespor’u 89-66 mağlup ederken, son gün Yalova Belediyespor’a 82-62 yenildi.

ÖDÜLE UZANDILAR

Organizasyon sonunda 5 puanla Yalova ekibi birinci olurken, Düzce Belediyespor aynı puanla ikinci ve yine 5 puana sahip Gemlik Gücümspor averajla üçüncü oldu. Turnuva sonunda ödül töreninde şampiyon olan Yalova Group Belediyespor’a ödülünü Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ikinci Düzce Belediyespor’a Gemlik Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik, üçüncü Gemlik Gücümspor’a Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç ve dördüncü İTÜ’ye Yalova Group Belediyespor Başkanı Resul Kocağa verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X